tisdag, april 10, 2007

Välkommen tillbaka Robin

Robins är tillbaka. Talkshowen som funkar förvånansvärt bra för att vara en svensk humortalkshow, med en äckligt ung och begåvad Robin Paulsson bakom det klassiska skrivbordet. Premiär i morgon onsdag, och (som jag skrev redan i januari) så kommer Filippa Bark att få en mer framträdande roll (hurra!).

Den nya Björne (ur förra säsongen av Robins):


I första programmet av säsong två är Peter Magnusson och Bert Karlsson gäster, har du en särskild fråga du vill att Robin ska ställa till någon av dem, skicka in den här.
Robins, onsdagar 21.00 i SVT1.

Mina talkshowfavoriter. Och de som inte är lika bra.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Karin sa...

Hej!

Du är länktågad!

http://karinlangstromvinge.blogspot.com/2007/04/lnktget.html

Sara Ödmark sa...

Åh, tack så mycket! Jag försöker värja mig lite mot alltför många utmaningar som är utom-TV-utsvävningar, men jag ska klura på länktips och se om jag vill haka på den här.