måndag, juli 23, 2007

Anders Lundin - från kiss och bajs till Allsång

Läser DN:s artikel om Anders Lundin och tänker att den mannen har haft en underlig TV-karriär. Han har varit dramatisk dokusåpaman i Robinson, vitsig R.E.A-komiker i diverse parodier och programledare för Eurovisionsschlagerfestivalen i Stockholm året efter att Charlotte Perrelli vann.

Sen har han också skrivit låtar som denna, med texten "Nu ska jag gå och - kiss och bajs bajs kiss och bajs kiss och bajsa, sen ska jag gå och - tömma min lilla stjärt":


Och nu leder han ett av Sveriges genom tiderna mest populära TV-program som vecka efter vecka gästas av namnkunniga svenska och internationella artister.
Så det kan gå.

7 kommentarer:

Jerry sa...

Frågar du mig så tycker jag att han har förstört "Allsången" totalt. Jag har slutat titta i år eftersom jag tycker han är så larvig.

Sara Ödmark sa...

Jag tycker inte att han är larvigare än Berghagen. Men jag tittar inte heller på Allsången längre, det är så orimligt stort och anti-gemytligt och så folkligt att det går överstyr. Bara få artistuppträdanden intresserar mig, och oftast aldrig tillräckligt för att ens slå över till rätt kanal.

Anonym sa...

Lundin tjänar miljoner varje år av "våra" licenspengar. Nej, låt lundin verka på den öppna marknaden, reklamfinansierade. Det strider mot Sveriges Televisions självkostnadsprincip och betala sådana ersättningar. Man har redan börjat och titta på detta rättsligt.

Anonym sa...

Då fick man den på hjärnan. Tack så mycket... Hoppas jag inte börjar sjunga högt av ren självbevarelsedrift.

Sara Ödmark sa...

anonym 2: Jag vet, den är rätt catchy.

Anonym sa...

det måste la ändå va "torka min lilla stjärt"?

Sara Ödmark sa...

Ja, såklart!
Vet inte hur jag lyssnade. "Tömma stjärten" är hur som helst roligare. :)