torsdag, juli 05, 2007

Grattis Rednex! + lite skvaller

Rednex-dängan "Cotton-eyed Joe" är den trettonde mest irriterande låt som finns. Det har Rolling Stones läsare bestämt. (Den mest irriterande låten av dem alla blev Black Eyed Peas "My Humps", se DN).
Lite Rednex-skvaller: När jag var liten svärmade jag för en av de blivande Rednex-medlemmarna. En gång fick jag komma in på hans rum - ett rum som tydligt avslöjade hans största idoler för tillfället. Väggarna var nämligen tapetserade med New Kids On The Block-planscher.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, varit i Anders pojkrum tro? :)

Sara Ödmark sa...

Mina läppar äro förseglade. :)

Anonym sa...

Haha, just det Rednex. På min lista hade den hamnat längre upp än på plats nummer 13.
Jo men ärligt talat, hur ska man fixa det med eventuella barn med?