onsdag, juli 25, 2007

Kanske är jag bara avundsjuk och vill att mitt ord också ska vara lag

Är det nån som kan förklara storheten med Judge Judy? Den amerikanska megastjärnans domstol snurrar nu i TV4 Plus och frågar du mig är det ännu ett av kanalens lågvattenmärken. Jag kan villigt erkänna att jag inte sett mycket av serien, men det är endast eftersom jag inte klarar av mer än nån minut i taget av självgoda Judith Sheindlin och all ångest och förödmjukelse hon för med sig. Jag vill bara gömma mig bakom skämskudden och hålla för öronen. Kan för mitt liv inte begripa hur man kan komma på tanken att medverka i ett liknande program. "Ja, jag låter en enväldig, grinig moraltant bestämma hur det ska gå i min infekterade, bittersjuka grannfejd, och visar dessutom upp mina tillkortakommanden och min uppsträckning inför hela landet!"
Men men, whatever works for ya.

Och med tanke på världssuccén så verkar jag vara ensam om min åsikt. Judge Judy själv tjänar svindlande 200 miljoner kronor per år enligt nya siffror.
Vilken TV-stjärna som tjänar mest av alla? Oprah såklart.

Inga kommentarer: