måndag, juli 16, 2007

TV4 snor ännu ett namn från SVT

Första, andra, tredje.
Första, andra, tredje!
Så skulle Eva Hamilton kunna låta när hon räknar de tunga SVT-profilerna som TV4 köpt lös den senaste tiden.
Den första är Jihde.
Den andra är Ernst.
Vem blir den tredje? För TV4 lär väl inte sluta nu.
De måste vara riktigt sura för Luuk-tappet. Eller så har de så sjukt mycket pengar just nu att de inte vet vad de ska göra av dem. TV4 är som rikemansbarnet som viftar retsamt med en överfull kulpåse framför snoriga SVT-ungen. En stenrik klasskamrat som köper en hel gräddtårta fast den inte orkar äta en hel tårta men för att den kan.
- TV4 har enormt mycket pengar. Vi kan inte använda licenspengar för att bjuda över i förhandlingar, säger SVT:s programdirektör Annie Wegelius till Resumé.

Well, det återstår att se vilken förlust det blir för SVT att tappa Jihde och Ernst. För egen del känns ingen av dem som heta, fräscha framtidslöften direkt. Även om Jihde kan ha sin charm och Ernst är en hel uppenbarelse i sig.
Vad Ernst ska göra i TV4? Leda auktionsprogrammet Första, andra, tredje!

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen!(kommer jag slippa se honom) Har inte tv4.*L*
Undrar inte ni med varför Expressen inte har(tyck till) om Ernst? %elt, skulle nog tv4 strunta i honom då.

Anonym sa...

Vare sig Jidhe eller Ernst har några större kvaliteer än att de "ser trevliga ut", och man tröttnar på yta utan innehåll.
Men va då.. Money talks så lycka till på 4:an...

P

Anonym sa...

Ernst Kirchsteiger var exakt en sådan där s.k. mysfarbror som verkade trevlig på ytan och som kan en hel del om heminredning osv.

Men jag tycker att karln i fråga gick för långt när han målade en kolonilottstuga helt svar! Jag skulle aldrig i livet anlita en sådan heminredare och "pysselgubbe" från SVT eller någon annan TV heller för den delen. Jag har fått nog av detta heminredande och matlagningstrams för min del! TV skall innehålla seriösa debatter om miljö, politik, religion och nyheter samt europeiska filmer och ett minimum amerikansk skitfilm!

Låt oss för all framtid slippa inredningsprogram och "Wegelust-TV" utan kvalité - ser inte så mycket längre på TV.