söndag, maj 17, 2009

Kristina Kappelins vackra vrister

Idag borde väl det sedvanliga arkivklippet ha antingen med ESC eller Norge att göra, men för att ta en paus från ämnet tänkte jag istället visa hur det kan vara att vara kvinna och sportjournalist ibland.

Kristina Kappelin försökte inför VM 1990 göra en seriös intervju om afrikansk fotboll, men Jean-Claude Pagal från Kamerun ville bara prata om något helt annat:


Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt/bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Tidigare har jag bjudit på sånt som Sarah Dawn Finer is gonna fuck you 'til you stay fucked, Fjunig Winnerbäck, Magnus Samuelsson chockar TV-team, Malena och kokainarian, Mel Gibson i Rederiet, Filip och Fredrik och Knesset - Vi är världen.

4 kommentarer:

Julia sa...

Fäää.

Jag råkar mest ut för att jag är en ganska kass sportfotograf. Men det vet jag om.

Ozjeppe sa...

Haha, det där inslaget minns jag väl när det gick, klassiker!

Martin Janzon sa...

Ja, det här minns jag också(även om jag sett det i efterhand - precis som de flesta av mina fotbollsminnen), och det är helt klart fantastiskt roligt. Väldigt befriande med en person som, utan att ens veta om det och på ett oskyldigt sätt, är så sanslöst politiskt inkorrekt.

Sara Ödmark sa...

Jag tycker det är underbart att hon liksom tar det på allvar och säger "här är en svaghet att ta fasta på"...