tisdag, maj 12, 2009

Regina, Inga och Anush

Jag har oväntat svårt att uppbringa någon större entusiasm inför ESC-semifinalen ikväll. Peppade mig själv igår genom att lyssna på Cyperns fasansfullt falsksjungande 16-åring, men det är nästan för synd om henne för att det ska vara roligt. Dessutom tävlar hon inte förrän på torsdag.

Jag tror inte på Malena heller. Jag gör inte det. I och för sig trodde jag aldrig att hon skulle vinna den svenska uttagningen heller, så mitt omdöme i frågan är inte att lita på. Och hon är proffsig och fler än hälften går vidare, så va fan. Det kanske går ändå.

Jag har inte ens lyssnat igenom alla bidrag ännu. Men av de jag hört gillade jag Bosnien-Herzegovina och Armeniens Inga och Anush bäst. Bosnien-Herzegovina kommer med en bra låt i år igen och känns mer och mer som ett favoritland i Eurovision. Och Inga och Anush! Vilken video. Vilka sköna typer. Hmm. Entusiasmen vaknar så sakteliga allt eftersom jag skriver. Tjoho! Det ska nog bli lite kul det här ändå.

3 kommentarer:

Jockeman sa...

Har inga större förväntningar jag heller men hoppas hon kommer till final. Om inte blir det inte så kul att se finalen på lördag....
Trevlig blogg!

Sara Ödmark sa...

Tack!
Jag är upptagen på lördag, det är kanske därför jag är så neggig nu. Jag vill inte att hon ska gå vidare, för då kommer jag att missa det. :)

Nonsensakuten sa...

Bra att du inte glömde bosktaven H i Anush...