onsdag, juli 25, 2007

Vad vet du om Simpsons?

Apropå tester så har DN just nu ett kan-du-din-Simpsons-test. Jag klarade mig väl... sådär, fem rätt av sju möjliga. Vad fick du?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fick två rätt. Höjdarresultat skulle man kunna säga, men så ser jag aldrig på Simpsons heller. Jag vet, märkligt, eller hur? Trevligt att du kikade förbi min blogg!

Sara Ödmark sa...

Inte så märkligt. Jag har nog aldrig sett ett helt Simpsonsavsnitt i hela mitt liv. Däremot har jag sett cirka en miljon kvartssnuttar. Jag börjar precis hitta tillbaka till serien efter några år av oförklarlig antipati.

Alex sa...

Jag fick ochskå fem rätt av sju möjliga, vilket jag blev mycket förvånad över eftersom jag inte sett ett helt simpsonsavsnitt i hela mitt liv.

Sara Ödmark sa...

Vissa program är ju så. Mer fenomen än TV-serie liksom. Man vet en massa om dom fast man inte följer varje avsnitt, eller ens några avsnitt.

Fröken Nina sa...

Hm... Jag fick "bara" tre rätt. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över det faktiskt!

Anonym sa...

Jag fick 6 rätt av 7 möjliga. Det är det bästa DN-test för mig nånsin.. Jag borde skämmas men det gör jag inte. Haw haw!

Anders Wallner sa...

Oj. 7 av 7. Men jag gissade på flera...

Sara Ödmark sa...

Ah, snyggt Anders! Och Johan N också för den delen.
Fröken Nina: Du får nog tolka det precis som du vill helt enkelt. Men var glad över det vettja. Det är ju roligare att vara glad än ledsen. (Varsågod, dagens livsfilosofiska svar.)