tisdag, augusti 21, 2007

Back in the days

Vi byter genre. Från sjukhusserier är det nu tio barnprogram du har att välja på. Med tanke på att enkäteriet strular fortfarande och att jag valde en kortare röstningsperiod tycker jag att du genast ska sätta igång att välja din favorit/dina favoriter.
Gillar du Grynet bättre än Björne? Hellre REA eller Hjärnkontoret än Teletubbies och Vilse i pannkakan? Din åsikt räknas!

(Titta i Älskade noja för att få se utdrag ur en klassiker som inte fick komma med bland alternativen - Ika i rutan!)

6 kommentarer:

Agneta - My Nail Mania sa...

Usch! Jag verkligen hatade Ika i Rutan. Kan fortfarande få rysningar av namnet. Jag antar att det är så ändra känner för Vilse i Pannkakan som var ett av mina favoritprogram när jag var liten. Men lite besviken är jag över att varken Solstollarna eller Toffelhjältarna är med på listan. De var ju ändå bäst :)

Sara Ödmark sa...

Jag tyckte Ika var superläskig verkligen. Men jag tittade ändå, med nån sorts skräckblandad fascination. Mest för att det var ett barnprogram kanske, för att det kändes som om jag borde titta. Solstollarna avskydde jag däremot. Jag tyckte att Ulla-Bella var urfånig. Så här i vuxen ålder ser jag mer på det programmet med uppenbar förvåning över att folk tyckte att det var ett bra barnprogram. Hur absurt som helst ju.

batti sa...

wtf???
Varken Bröderna Dahl eller Lördagsgodis??? Då vägrar jag att rösta!

:-)

Sara Ödmark sa...

batti: Äsch då. :)
Sorry, vi är nog i olika barnprogramsgenerationer.

Agneta - My Nail Mania sa...

Åh både Bröderna Dahl och Lördagsgodig gillade jag. De hade jag nästan glömt bort trots att jag har Bröderna Dahl på dvd :)

Sara Ödmark sa...

Dom där bröderna Dahl måste jag ta och kika lite närmare på tror jag. Låter som en riktig klassiker. :)