måndag, augusti 06, 2007

Semester 2007, update i siffror

Första semesterveckan

...sov jag under sex nätter på fem olika orter. (Östersund, Offne, Grötingen, Sundsvall, Stockholm.)
...besökte jag på tre dagar fyra loppisar och ignorerade ytterligare ca hundrasjuttio.
...gästade jag två festivaler men tvingades även bortprioritera en. (Storsjöyran, Pride, Urkult.)
...tittade jag sammanlagt på ungefär fem minuter TV. (Little Britain).
...ökade jag uppskattningsvis i kroppsvolym med minst två komma fem kilo på grund av trerättersmiddagar, Åre chokladfabrik och bastuöl.
...umgicks jag med oförskämt många gamla, nya, goda, galna, kända, okända, nära, kära vänner och alla dessa tackas härmed från djupet av mitt hjärta.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å, Little Britain. Har du skrivit om den serien förut? I like. Har precis plöjt alla säsonger och är nu inne på extramaterialet som är nästan lika kul. 3:e säsongen tappar de dock litegrann. De skruvar för mycket på karaktärerna liksom.

Sara Ödmark sa...

Little Britain är fantastiskt. Men jag förstår om sträcktittning av allt blir lite mycket, avsnitten är ju så pass lika ändå... Men hur dom skulle kunna skruva för mycket på de där karaktärerna har jag svårt att se. :)