onsdag, augusti 29, 2007

Fel fel fel - blev rätt rätt rätt!

Ojojoj. Det var inget snack om saken. Det överlägset bästa barnprogrammet alla kategorier är - Fem myror är fler än fyra elefanter. Över hälften av rösterna föll på klassikern som sändes i SVT första gången 1973.

Övriga program placerade sig så här:

2. Björnes magasin.
3. Disneyklubben/Hjärnkontoret.
5. REA.
6. Hajk.
7. Grynets show.
8. Vilse i pannkakan.
9. Barnjournalen.
10. Teletubbies.

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag är *väldigt* glad över att jag tillhör den skara ungar som var i *prexis* rätt ålder för att få en otrolig skjuts in i läsandets, skrivandets och räknandets värld med hjälp av magnus, brasse och eva...

:o)

Per sa...

Men var fanns Tårtan...

Alex sa...

Då bör du fråga dig vilken medelålder dina läsare har! Dessutom är det mycket intressant att dagens barnprogramledare blivit mycket kritiserade. Personligen älskar jag dem till döds. De är mina bästa barnvakter och jag litar fullt ut på dem för de underhåller min blivande treåring varje morgon hela veckan! Jag slipper vara en trött småbarnsförälder och det är tack vare bolibompa! Konceptet bolibompa skulle helt enkelt varit med i omröstningen!!!

Sara Ödmark sa...

Jag tror att grejen med Fem myror är att det (förutom att det är ett strålande program) också repriserats så mycket att så många har en relation till det. Jag är till exempel uppvuxen med Magnus, Brasse och Eva och älskar dem. Det trots att jag inte var påtänkt 1973.
Konceptet Bolibompa är jag också uppvuxen med, men det känns lite för stort för att ha som en egen punkt. Det har ju innehållit så många olika program, tex Björnes magasin. Men jag håller med, hög kvalitet absolut, även om jag inte har någon superkoll just i dagsläget eftersom jag inte är småbarnsförälder.

Mike75 sa...

Vilse i pannkakan är väl det mest omtalade barnprogrammet? Väldigt många har åsikter iallafall...dock inte jag som är för ung (75a).

Jag älskade Magnus, Brasse och Eva! :=)

Vad hette programmet med de där dockorna som åkte runt i en bil? Hjalle, Hjulle och Hjulius?? Nåt liknande...Den gillade jag! ^^