torsdag, augusti 02, 2007

Vattenfallsafari

Semestern 2007 so far:
Tripp
Trapp

Trull.Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vattenfall är paralyserande. Alldeles underbara.
Själv var jag och tog en titt på Tännforsen, stort, bara att stå och glo och känna skvättet i ansiktet och höra dånet...

Sara Ödmark sa...

Mmm, rätt mäktigt är det... Man känner sig ganska liten och obetydlig.

Anonym sa...

Äsch, du besökte fel sida av fallet "trapp".
Men lite vackert är det väl ändå.

Anonym sa...

Härliga vattenfall, jag älskar vattenfall. Skulle varit in och tittat på tripp igen för ett par veckor sedan, men glömde bort att svänga in när vi åkte förbi. Det var bra länge sen jag såg trapp, borde nog göra något åt det. Kanske blir till helgen med lite tur. Trull vet jag inte om jag varit vid, inte just vid den platsen iaf, men troligen nånstans i närheten.