torsdag, augusti 09, 2007

It looks liike... somethiiing... caught her

Den föga smickrande titeln som sämsta TV-skådis går alltså till David Caruso som spelar Horatio Caine i CSI:Miami. David Caruso hedras härmed med några belysande filmer:

Samling av Carusos one-liners:Jim Carrey härmar Caruso hos Letterman:Och så en du kanske inte tidigare sett - är det här Horatio Caine-orginalet? Ur Seinfeld 1992, tio år innan CSI:Miami började sändas:


Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Typiskt, sitter med modem i Stockholm och det tar eeeevigheter att ladda upp filmerna... Får kolla sen.

(Jag har utmanat dig! Kolla in ...)

andros sa...

Well... vinnaren var inte helt oväntad. David Caruso får både Keaunu Reeves och Steven Seagal att se ut som "gummimännsikor" :P

Sara Ödmark sa...

kanin: Ja, kolla! Har du inte sett dem förut är de rätt sevärda alla tre.
Kul med utmaning! Jag försöker begränsa mina personliga utsvävningarna lite i bloggen eftersom den är tänkt att handla mest om TV (jag misslyckas dock rätt ofta med det), men jag ska absolut fundera över utmaningen!

andros: Haha, nä, helt förvånad är man väl inte. Men några goda motståndare tyckte jag ändå att det fanns. Och sämre än Keanu Reeves, nä det vete fan om han är...

Did you give the world some love today, babe sa...

Jag tyckte han var rätt bra i N.Y.P.D. Blue...