lördag, mars 14, 2009

Mer om grillning och Per Morberg

Tillägg till föregående inlägg om rostningen av Per Morberg: När Henrik Schyffert födelsedagsgrillades i mars i fjol var min vän Fredrik där. Han skrev sedan om sin upplevelse och om roastfenomenet i stort, läs det här.

Här hittar du en trevlig historia om hur det kan gå när man försöker intervjua Per Morberg. Signerat Elin Peters.

Här hittar du Per Morbergs hemsida där du bland annat kan läsa texter som den här: "Skådespeleri måste vara det mest narcissistiska jobb man kan ägna sig åt. Att inför en publik dra ner brallorna och blotta sig. Bre ut sin skam som kaviar på en hårdbrödmacka. Att låta sig beskådas och bedömas. Varför väljer jag att bli bedömd av en person som jobbat bara en bråkdel så länge med materialet som jag och som kanske är hälften så gammal och erfaren? Att gå på auditions. Att vara utlämnad åt det mediala maskineriet. För att bli bekräftad - är det så enkelt..."

3 kommentarer:

la vie sportive sa...

Nå, vad bidde det? Är Astrid Lindgren-indie något för dig? Jag älskar det och har ett femtontal lyssningar.

Du gillar teve förstår jag. Jag är mer filmtypen men en trevlig blogg, även om Bimbos död fick en något oförtjänt dålig placering...

Må gott och på återseende.
/K

la vie sportive sa...

Nå, vad bidde det? Är Astrid Lindgren-indie något för dig? Jag älskar det och har ett femtontal lyssningar.

Du gillar teve förstår jag. Jag är mer filmtypen men en trevlig blogg, även om Bimbos död fick en något oförtjänt dålig placering...

Må gott och på återseende.
/K

Sara Ödmark sa...

Jag älskar Astrid Lindgren-indie. Jag menar, bara idén? Fantastiskt.