torsdag, mars 12, 2009

Petad Adrianne när Tyra skriver om historien

America's Next Top Model har kört igång sin 12:e(!) säsong och du kan se första delen av första avsnittet här. Titta noga på introt - de försöker dölja det med fotoblixtar och megasnabb klippning, men mina hökögon ser ändå superbluffen de försöker komma undan med. De räknar nämligen ner de tidigare vinnarna, men istället för att visa Adrianne som vann första omgången, ser vi (min favorit) Elyse. Som bara kom trea. En förvanskning av sanningen som heter duga alltså.

Redan 2007, i inlägget Top Model-special skrev jag om bråket mellan Adrianne och Tyra. Nu verkar alltså Top Modelhistorien ha skrivits om helt och hållet, och Tyra & co tänker inte över huvud taget låtsas om att Adrianne Curry finns.

6 kommentarer:

Anonym sa...

De har som sagt suddat bort henne förut - men de har också ett antal gånger inte velat låtsas om Elyse heller.

Jag och en polare tittade på tredje säsongen av Australiens Top Model, och tjejen som vann var typ den första NTM som faktiskt såg ut som arbetande modeller.

Sara Ödmark sa...

De har ignorerat henne totalt de senaste åren, men tidigare har de väl mest struntat i första säsongen och inte som nu, visat helt fel vinnare.

Menar du Alice? Jag tror hon är den det har gått bäst för efteråt av alla NTM-vinnare alla kategorier. Sjukt vacker men störigt vek tjej, jag minns avsnittet med Ian Thorpe när han bara "öh du, ät lite" och hon såg helt svimfärdig ut hela tiden.

Sara sa...

För mig som inte helt hänger med; vad handlar det om? Förutom att vinsten inte blev som utlovat. Vad är grejen? Lite nyfiken blir man ju.... =)

Anonym sa...

Bästa polaren störde sig enormt på att Alice aldrig stängde munnen - och ja, hon hade personlighet som en blöt bomullstuss.

Jag gillade dock att hon sa att hon tyckte att det var bra att hon vägde för lite när de skulle vägasmätas, "'cause that means I get to eat more cake, rather than less cake."

Sara Ödmark sa...

Sara: Jag har inte så jättebra koll faktiskt. Men Adrianne är ju lite... speciell och Tyra är ju inte den som kompromissar i första taget.
Jag skulle kunna tänka mig att Adrianne blev lite besviken när hennes karriär inte tog fart som hon hade väntat sig. Sen vet jag att det har varit snack om att det var ganska dåliga priser i första säsongen, att det tillkommit en hel del när programmet blivit populärare och så. Sen har hon väl inte varit så diskret och smidig, utan trash-snackat rätt mycket om Tyra & co offentligt. Inte så populärt.

Sara Ödmark sa...

Julia: Det störde mig lite att hon var så menlös, och hon hade ju inte direkt koll på sin näringslära. När hon sa cake så menade hon cake. Hon åt ju godis hela tiden! Det var typ allt hon åt. Sen klagade hon på att hon var så svag och hade humörsvängningar. Ian Thorpe föreslog att hon skulle äta proteiner och hon såg ut som "vad sa du att det hette sa du?".