måndag, april 07, 2008

...and I am a material girl

Just nu är jag fullt upptagen med att smeka och pilla och skruva på min nya, f a b u l o u s TV. Den är mycket stor, mycket dyr och mycket fin. Nu efterlyser jag bara mer HD-produktion så jag till fullo kan njuta av min nya väggprydnad.
Jag har därför inte tid att blogga utan konstaterar bara att:
- jag blir helt svettig av trailern till Sanningens ögonblick. Det programmet tänker jag inte se.
- inte heller Power of 10 kommer att få så mycket mer av min dyrbara tid.
- Billie Piper som spelar hora i En callgirls dagbok har vuxit till sig en aning sen "Honey to the B" och "Girlfriend"-dagarna.
- norska prinsessan Märtha Louise ska följas av ett TV-team i höst. Noteras kan att det som förr skulle kallas en "dokumentärserie" nu får dras med det lite mer nedvärderande namnet "tevesåpa". Även om det handlar om en prinsessa.
- jag (patetiskt nog) är oerhört upprörd efter att ha sett det senaste avsnittet av Top Model 10. Min favorit åkte ut alldeles för tidigt och det var så sjukt fel att jag morrar invärtes. Jag har aldrig blivit så besviken på en utröstning i en såpa nånsin. Kanske.
- jag missade första avsnittet av Berg flyttar in men kan tipsa om sweet Carinas blogg som du hittar här.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Per sa...

Det är alltid kul med apparater.
Det trista med en TV är, enl min mening, att det är så få program som är värda att se på.

Jag stänger faktiskt av TVn nu om jag inte kollar aktivt. Man får en himla massa saker gjorda.

Sara Ödmark sa...

Får man? Låter läskigt. :)

Jag kanske ska prova det där av-stängar-grejset nån gång.

Arina sa...

Vill ha! Min tv är från 1987 och måste värmas med en hårtork för att fungera. Jag och sambon har tyvärr inte samma idé om hur mycket vi skall lägga på en ny apparat.