tisdag, april 15, 2008

Connecting people

En vänlig själ har samlat alla de Youtube-kändisar som var med i ett avsnitt av South Park nyligen. Här finns både klippet från serien och också alla de ursprungsklipp som parodierades.
Jag tycker det är otroligt fascinerande att jag, som väl inte är nån surfkung, faktiskt känner till alla youtubekändisarna utom två. Hur kom det sig att jag och hela världen samtidigt såg en liten videosekvens med en kille som vevade en pinne? Hur gick det till när lilla Williams föräldrar ville visa mormor och morfar i Örnsköldsvik hur han skrattar, och plötsligt blir William en South Park-karaktär? Det är en galen värld vi lever i. Galen men skön.

P.S. Jag åt lunch med Claes Elfsberg idag.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer:

Stefan sa...

Förutom What what in the Butt och lonelygirl15 (som jag gissar det är som sitter i bakgrunden hela tiden) hade de sammanställt det fint :) Men ursh vad man kände sig nördig när man såg avsnittet och hade sett alla :P

listoplisto sa...

Vad åt ni?

Sara Ödmark sa...

steffe: Jag undrade just varför inte lonelygirl15 var med! Då var du mer uppmärksam än jag.

listoplisto: Han åt en rostbiffmacka, jag en med grönsaker och potatisröra.

Fredrik Westerlund sa...

P.S. Jag är kompis med Claes Elfsbergs son.