torsdag, maj 24, 2007

Comeback

Nej, jag har inte åkt på semester igen. Däremot har jag varit lite bortrest i jobbet, och så har jag varit fullkomligt uppslukad av det fantastiska What's my line, (se nedan) - en doft av det förgångna. Det är så häftigt att se Ronald Reagan larva sig inbjuden i sin roll som skådespelare och inget annat, att se Julie Andrews säga att hon inte är känd från filmens värld och inte har spelat i en musikal av Rodgers & Hammerstein, se Jerry Lewis förolämpa en robust dam och så vidare och så vidare. Sök efter klipp på Youtube, det rekommenderas.
Idag gratulerar vi Dr House, Hugh Laurie som får den brittiska drottningens utmärkelse The order of the British Empire. Kan det vara retroaktivt för Annie Lennox-videon?

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Jag håller med -- du har förstört min ”fritid”: jag har blivit What's my line-knarkare.

Och hur var det nu med den mystiska döden? Dorothy Kilgallen ... hm.

Måste se lite mer, bara liiiiite mer ...

Sara Ödmark sa...

Åh, vad roligt med en likasinnad! Jag blev förälskad i språket, John Daly pratar helt overkligt.
Och tragiskt med Kilgallen verkligen, undrar vad som hände...