tisdag, maj 01, 2007

In bed with Ellen

En av mina personliga TV-favoriter, Ellen DeGeneres har skadat sig allvarligt i ryggen. Olyckan ska ha skett i helgen och Ellen har fått stränga förhållningsorder av sin läkare att hålla sig sängliggande. Men, the show must go on, så idag kommer Ellen att intervjua bland annat Idol-programledaren Ryan Seacrest - från sjukhussängen. Imorgon är det Lindsey Lohans tur. Ellen har också lovat att avslöja exakt vad som hänt henne i sändning.
Arbetsnarkoman, galen, tapper eller PR-trick?

Ellen repeterar sin show från sängen - se bilder här.
Ett annat klipp med en Ellen i horisontalläge, fast då fullt frisk kan du se här.
Via TV Squad.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skojar hon nånting om olyckan?

Anonym sa...

jag kan ju då berätta att jag inte alls syr särskilt bra utan min "Handledare" svärmor.Haha.
Måste få lite tips av henne under tiden, annars blir jag tokig på alla sömnsmåner o.s.v...

Sara Ödmark sa...

joel: Jag har inte sett själva programmet, och inte heller nåt officiellt statement från henne. Hon har hållit tyst om olyckan och sagt att hon ska berätta allt live i showen. Men jag har svårt att tänka mig att hon INTE skojar om det. Fast rätt sur tror jag hon är, för hon har blivit tvungen att ställa in ett par rätt stora grejer som var inplanerade...

Hemligt. sa...

jag älskar också ellen.

detta skrämmer mig.

Fredrik Westerlund sa...

Det finns lite film om det här: http://ellen.warnerbros.com/EllenMediaPlayer/

Går ni sedan till "Behind the Scenes" och väljer "How to Be a Good Talk Show Guest" så ser ni att det finns en perfekt ersättare ^_^

Sara Ödmark sa...

freddi: Tack! Fantastiska filmer, gå in och titta bums ni som inte gjort det.