tisdag, maj 15, 2007

En serb, ett dreamteam och så lite kräks

På fredag kommer serbiska schlagervinnaren Marija Serifovic till Sverige för att bland annat vara med i Bobster (SVT1, kl 19.00-19.30).

Steven Spielberg och Peter Jackson slår sig samman för att regissera och producera tre Tintinfilmer. DN vet mer.

Vi är så trötta på inredningsprogram på TV att vi vill spy. Det blev resultatet av omröstningen som hölls här på bloggen för en månad sen. Med 45 procent av rösterna vann alternativet "Jag vill spy på den där genren", tvåa kom "Roomservice är fortfarande bäst" (26 procent) före "Min favorit är ett annat program" (25 procent). Bara 4 procent av er läsare tyckte att Design: Simon och Tomas tar över tronen som bästa inredningsprogram just nu.

Andra bloggar om: , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va roligt att få en liten kommentar=)skönt att veta att jag inte är ensam.haha!Funderar starkt på att skriva in mig på en ritkurs..ibland när jag sitter hemma å ska försöka vara lite djup och rita något vackert så slutar det alltid med att jag blir förbannad.

Anonym sa...

Jag missade nog omröstningen men jag tycker att Design: Simon och Tomas är det bästa inredningsprogrammet just nu. Dels är personerna som är med så oglamorösa (jämför med kändisarna i Roomservice), dels är det så underhållande att se Simon och Tomas tjafs med varandra. Dessutom så tar de alltid ut svängarna rejält i sin inredning. Och så älskar de lila.

Sara Ödmark sa...

erika: Synd att du missade omröstningen, din åsikt verkar underrepresenterad! Jag tycker också att det är lite märkligt att Roomservice kör en kändissäsong, det känns lite "nu har vi hållit på i hundra år och måste komma på nåt nytt vad är det enda vi inte gjort än?" typ. Fast jag gillar Johnnie och Mattias stenhårt.

nisse sa...

Jag äääälskar inredningsprogrammen! Så roligt! :D