tisdag, maj 15, 2007

To bee or not to bee

Apropå Spielberg. I november i år kommer Dreamworks Bee Movie, en animerad film producerad och skriven av Jerry Seinfeld, som också ger röst åt filmens huvudfigur Barry B. Benson. Stjärnspäckat är väl ordet, med övriga namn som Renée Zellweger, Matthew Broderick, John Goodman, Chris Rock, Alan Arkin, Kathy Bates, Megan Mullally, Eddie Izzard och Oprah Winfrey bland andra. Två minst sagt påkostade trailrar har släppts, som visar prov på ... eh, nytänkande kan man väl säga.
Hysteriskt roligt. Fast det är förstås svårt att misslyckas med Jerry Seinfeld i bidräkt.Uppdatering: Fjärrkontrollen uppmärksammar mig på att planen är att göra 20 korta bakom-kulisserna-filmer i en serie som ska sändas på NBC som PR för Bee Movie. Comeback för Jerry på NBC alltså, som ju visade Seinfeld.
I en intervju om detta i Los Angeles Times passar Seinfeld på att skicka en känga till dokusåpa/reality-TV-industrin genom att säga att han inte var villig att komma tillbaka i en heltidsserie, särskilt inte om det innebar att äta mask (en Fear Factor-referens).
"Sometimes I feel like the whole industry just picked up and joined the circus", säger han.

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: