torsdag, maj 24, 2007

Spoilerhell

Åååhhh nej inte i år igen! Att det ska vara så omöjligt att hålla sig ifrån att få veta vem som vinner American Idol. Förra året var det Aftonbladet som avslöjade vinnaren - med bild och allt - och i år är det när jag ögnar DN som en rubrik ger mig svaret.
Gaah.
Själv har jag följt serien via TV-links, som varit dåliga på att uppdatera, och jag har sett till topp fyra. En TV-blogg hade redan avslöjat topp tre för mig, men nu vet jag alltså vem som vann hela rasket. Jahapp.
(Det var roligt i alla fall, för det var min favorit ända från början. Och jag ser det väl ändå, även om det inte varit nån höjdarsäsong.)

Bilden visar för övrigt Taylor Hicks, förra årets vinnare som Simon liknade vid "a drunk dad at a wedding", inte helt oförtjänt.
Jag undrar vad TV4, som sänder tävlingen i Sverige, tycker om att tidningarna basunerar ut vinnaren många veckor i förväg? (Okej, basunera ut kanske var lite starkt i år, jag hade väl lite otur, men förra året låg alltså Taylors bild ute på Aftonbladets startsida i säkert ett par timmar...)

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eller hur?! Vill inte veta men så fort det står det minsta lilla idol-ord så lusläser jag. Inget jag är stolt över men... jag gör't. Tack för alla roliga inlägg!

Sara Ödmark sa...

Jag trodde verkligen jag skulle kunna undgå det i år. DN tror man ju är säkert... Men nej.
Tack förresten!

Annika sa...

Sorry about that...
Jag vet ju att jag skrev om det på min blogg.
TACK för din kommentar på min blogg idag.
Gillar din sida. Bokmärker dig nu!!

Sara Ödmark sa...

annika: Åh, det är absolut ingen fara! Ditt inlägg läste jag efter att jag fått reda på vem som vunnit, så ingen skada skedd.
Och tack!