tisdag, november 07, 2006

Carrie: Can you get to your future if your past is present?

Nu har jag köpt Sex and the city-boxen. Alla säsonger på DVD. Can't wait.
TV-serier på DVD är ett underskattat sällskap. Jag äger några stycken men alldeles för få. Dom är ju inte gratis. (I alla fall inte om man vill va laglig).

Bästa TV-serierna i min ägo:

1. Vänner. Har sett alla avsnitt framlänges och baklänges så att jag nu nästan kräks när jag ser dom på TV, men det spelar ingen roll. En klassiker som varit min vän så länge att den är självklar som nummer ett.
2. Ally McBeal. Nostalgiska skäl, jag var i precis rätt ålder när den gick första gången. Skruvat och varmt, med världens coolaste karaktärer.
3. Grey's anatomy. Nyskapande sjukhusserie. Briljant, men lite för ny bekantskap för mig för att finnas närmast hjärtat.

SATC kommer att läggas till samlingen som just nu även innehåller Desperate housewives, Rapport till himlen(!) och 24 säsong 1.

Kvar att inhandla: Cityakuten, Kalla Fötter, Gilmore Girls m fl. Är det nån som hittar den sköna brittiska serien Livet kan börja nånstans så hojta.

2 kommentarer:

Sara Ödmark sa...

Eller hur! Åh, Johan Widerberg var det vackraste jag någonsin sett. Men jag hatade Vanna Rosenberg-bruden när jag såg det första gången. Nu tycker jag hon är störtskön.

Anonym sa...

Köp upp dig på Seinfeld-boxarna också så behöver du aldrig mer lämna hemmet.