onsdag, november 15, 2006

Från oss alla...

Ingvar Oldsberg blir årets julvärd i SVT. Snacka om säkert val. Inget man höjer på ögonbrynen över. Lite tråkigt förstås - men å andra sidan, är julvärden till för mig? Jag tror jag aldrig har lyssnat på det där runt omkring Kalle. Hur hinner man det? Julmat - julstök - släktträff - kalle anka - mer julmat - mer julstök. Vad säger julvärden? Ingen aning. Har en känsla av att för dom som verkligen sitter och tittar på TV dom där timmarna är Oldsberg ett utmärkt val.

För mig personligen har väl bästa valet hittills varit Lotta Bromé, men jag hoppas att framtiden kommer med bättre namn.
Vore kul att se nån som Gonza, Sissela Kyle, Martin Emtenäs, Ann Söderlund (med alla ungar), Anders och Måns eller Nadia Jebril. (Ok, kanske en fördel om julvärden inte tillhör nån annan religion än kristendomen, men jag vete fan).

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Tja, vi får se, om vi hinner med honom.