lördag, november 25, 2006

Vad är äckligast?

Okej, varning varning, här kommer ett omoget, urbarnsligt och ganska äckligt inlägg. Kräsmagade, titta bort.
Anyway, jag påmindes nyligen om en spännande diskussion för mycket länge sen. Jag tror vi skrev C-uppsats och kände oss rätt enspåriga på vårt forskarämne, när en studiekamrat roade sig med att genomföra följande undersökning:

What's most disgusting?
Bajs
Snor
Sperma
pollcode.com free polls

(Frågan är på engelska eftersom den inte gillade å ä och ö). Jag skulle gärna slänga in fler alternativ men då blir det inte troget orginalhistorien.

Många var vi som hade en åsikt, och debatten blev oväntat livlig. Vi diskuterade huruvida det gällde att till exempel bre det på en macka och äta det, eller om det mer var kleta-in-hela-kroppen-i-det som var tanken. Hur som helst, så blev många chockerade över att jag svarade snor. Jag erkänner, jag har snorfobi, och även om jag ofta blev utröstad (bajs verkar vara en klar vinnare i den här frågan) så står jag nog fast vid mitt svar. Beroende på situationen förstås. Ska bli spännande att se vad ni bloggläsare tycker.

1 kommentar:

Unknown sa...

håller med: snor är det äckligaste! jag avskyr snor och var en gång tvungen att säga till en mamma på tunnelbanan att snyta sin snoriga unge annars hade jag nog kräkts.