tisdag, november 14, 2006

My company

Min TV-konsumtion idag:

- Extreme makeover home edition. Det var en repris som jag redan sett, men jag får sällan nog av amerikanskt överflöd in absurdum, "Oh my God"-repliker och tårar från familj, byggjobbare och stylade designmänniskor.

- House. Bara andra programmet jag ser, men börjar redan tröttna. Grinig läkare gör fel-fel-fel-fel- och sen rätt och alla blir glada och lyckliga. Funkar som underhållning för stunden, men det blir aldrig nån must-se. Och vad gäller underhållning för stunden finns det många serier som gör det bättre. Medium till exempel.

- Ugly Betty. Missade första avsnittet, men gav det en chans idag istället. Verkar lovande, men har inte riktigt fastnat för karaktärerna än. Lite för skruvat för att man ska bry sig om dom. Men det kanske kommer efter hand.

Såg även delar av: Toppform - småskojigt, gillar det där unga slacker-hårdrockar-rökarparet. Men lite för hurtigt för min nuvarande sinnesstämning.
World's most amazing videos - Jeezes, man får ont i kroppen bara av att titta på det.
Bones - Platt och ointressant.
Christine - Rätt kul. Och hon är sympatisk, man gillar lätt henne. Go Julia Louis-Dreyfus!
Arty - missade det mesta, men gillade det jag såg. Lättillgängligt om konst. Och nakna män är ju aldrig fel.
Såg säkert nåt mer också, men nu tog skrivlustan slut.

Jag vet vad ni tänker, Grey's anatomy då? Nä, höll mig undan. DVD:n släpps den 22 november och då ska jag se hela säsong 2 på en gång.

Inga kommentarer: