onsdag, november 22, 2006

Jag är Guds gåva till planeten

Jag gjorde Faktums "Hur mycket är du värd"-test. (Ok, nu är jag officiellt en test-addict, men va fan).

Jag fick 60 poäng. Så här skriver dom:
Du tycker själv att du är MER värd än andra. Du tror visst att du något alldeles speciellt. Gudarnas gåva till alla andra män, kvinnor och barn på planeten. Vi ber att få citera paragraf ett i jantelagen: du ska inte tro att du är något.

Oj, vad läskigt. Fast som ni ser nedan var jag precis på gränsen till att bli eländig manchesterkavajsbärare, som jag kanske trodde jag skulle bli. Lite glad kan jag allt vara åt att jag hamnade på "fel" sida gränsen, för det är ju så fult att vara "typiskt svensk" och jantelaglig. (Fast jag är ju jantelag, jag är jättemycket jantelag, jag älskar jantelagen, jag kan inte låta bli. Man ska inte tro att man är nåt, jag tycker det, har alltid tyckt det. Förlåt då.)

100 - 60 poäng
Du tycker själv att du är MER värd än andra. Du tror visst att du något alldeles speciellt. Gudarnas gåva till alla andra män, kvinnor och barn på planeten. Vi ber att få citera paragraf ett i jantelagen: du ska inte tro att du är något.

59 - 20 poäng
Du tycker själv att du är LIKA MYCKET värd som andra. Du är mysvänster och/eller - liberal. Fullkomligt hjärntvättad av den gammalmodiga föreställningen att människovärdet är något okränkbart och att alla, oavsett färg, börd och inkomst skulle vara lika billiga. Vakna och lukta på kaffet, eländiga manchesterkavajsbärande Amnesty-medlem!

19 - 0 poäng
Du tycker själv att du är värd LITE MINDRE än alla andra.Vilket innebär att du har dålig hållning, lyssnar på gnällig amerikansk indie och har fett stripigt hår. Skärpning.

1 kommentar:

Anonym sa...

det är fett mycket bättre att känna sig mer värd. jantelagen är destruktiv och ond.