onsdag, november 15, 2006

Hur många Mats Hård finns där ute?

Jag hittade en ny spännande blogg. Den hade ett tydligt fokus, var dramaturgiskt uppbyggd och hyfsat välskriven. Nästan lite väl perfekt. Och nu är jag misstänksam. Jag tror den är fejk. Jag tror att nån vill göra en "Mats Hård". Så nu vill jag inte läsa mer, för att jag känner mig lurad. Fast spelar det nån roll? Jag vet inte.
Den var bara för... genomtänkt. Börjar med ett par intresseväckande inlägg som inte avslöjar för mycket, och sen målas bilden upp, och så börjar en kärlekshistoria väldigt lägligt...
Nej, jag är skeptisk. Tror det är nån med romandrömmar som provar sig fram. Testar sin story, säljer in sin karaktär, försöker göra sig ett namn.
Men hur vet man? Och som sagt, har det nån betydelse? Har svårt att bestämma mig. Det gick ju bra för Olle Svalander. (Olle är för övrigt en trevlig prick, och rätt hygglig på bil-TV-spel).
Anyway, välskriven är inte den här bloggen i fråga. Det blir nog ingen succé.
(Jag kan självklart inte skriva ut bloggnamnet, eftersom jag mycket väl kan ha fel och det vore väldigt pinsamt.)
Vad tycker ni andra där ute i cyberspace? Okej med fejkbloggar?

Andra bloggar om: ,

1 kommentar:

Maria sa...

Jag tror jag vet vilken blogg du menar... Men var för har han slutat skriva? Tycker även att bloggtiteln(utan att avslöja för mycket)antyder att han kan vara en "Mats Hård".