måndag, november 13, 2006

Sexism som barnprogram

Beware, Solstollarna lever än. Till och med i bloggformat.
Får rysningar när jag tänker på detta tveksamma program som jag lurades att titta på som liten. Jag minns inte ens om jag tyckte det var bra då. Det enda jag minns är "chokolääääääääääde", att Ulla-Bella var sjukt ful och pinsam, att det var nåt med den danska sjöjungfrun och att det var nåt obehagligt gammalt par med där tanten var jätteelak mot gubben.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var i mina tidiga tonår när Solstollarna gick på teven. Har för mig att jag och mina polare kollade på det just för att det var sjyssta brudar i programmen. Har väl en viss kultstatus för dom i min ålder.

Däremot får jag kalla kårar av Vilse i pannkakan som gick när jag var ännu yngre. Det är något otäckt över Staffan Westerberg...

Favvo-barnprogram jag minns är helt klart Sant och sånt med Staffan Ling och Bengt Andersson. :)

Daniel sa...

"Solstollarna" och övriga produktioner av och med duon Ola Ström och Per Dunsö, slår dagens barnproblem med hästlängder.