fredag, december 08, 2006

Being Bionda

Jag hade inte tänkt kommentera det här, men det är nästan så att jag måste. Har ni sett Biondas video? Linda "Bionda" Rosings debutvideo? Den ligger ute på Aftonbladets hemsida. Jösses. Nä, jag kan inte. Det känns som att sparka på nån som ligger. Det finns förmodligen heller inget att säga om den som inte redan är sagt. Titta själva istället.

PS 1. Linda hur tänkte du? Du som skulle lansera dig som nåt annat. Vilken helomvändning.

PS 2. Det är olika reklambanners som rullar, men när jag tittade på videon första gången blinkade hela tiden en banner i nederkant med texten Vill du ha större läppar? Humor. Jag kan säga att det är det sista jag vill efter den där visuella upplevelsen. (Hon är ju så snygg egentligen, varför blåsa upp överläppen till blåsfiskproportioner? Nåt jag aldrig kommer att förstå).

1 kommentar:

Anonym sa...

jag har inte sett videon men jag har läst i expressen om att Faddes barn gråter eftersom fogden tar allt han har... jesus...

känns som om jag inte skulle orka se hennes video... orkar man det?

såg du bump i svt24? apropå nåt helt annat...