fredag, december 29, 2006

Mysteries of 2007

1. Ska vi lyckas fortsätta bekymra oss över spännande i-landsproblem, som till exempel hur besvärligt det är när det finns så lite tandkräm kvar i tuben att man måste använda båda tummarna för att trycka fram det sista, och då har man ingen hand kvar att hålla tandborsten i, och när man skyndar sig att greppa tandborsten och för upp den mot krämen så måste man ju släppa tubgreppet och genast smiter den lilla tandkrämssnutten in i tuben igen och man måste börja om? Eller har intresset för alltid och helt och hållet förskjutits till att diskutera global uppvärmning?

2. Hur kommer det att gå för Bionda?

3. Vad gör Sigge Eklund egentligen med bloggportalen?

4. Kommer det att komma någon ny amerikansk TV-serie i samma klass som tex Grey's anatomy, eller kommer vi att få se sjutton nya varianter av sitcom-i-kärnfamilj-där-det-läskigaste-som-kan-hända-är-att-någon-i-familjen-gör-nåt-utanför-sin-könsroll-à-la-usla-"The War At Home"?

5. Kommer den osannolika rymdhajpen fortsätta i form av till exempel att svensk rymdindustri beslutar att rida på vågen och lansera "första dalahäst i rymden" eller "första svenska allmogemöbel i rymden" eller kommer Christer Fuglesang att bli bortglömd fort som ögat och råka in i en identitetskris?

6. Hur lång tid kommer det att ta innan man vänjer sig vid att skriva 2007 istället för 2006?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ang. The war at home, brukar jag fundera på om de medvetet fösöker vara politiskt inkorrekta genom att påvisa att "det är så här den vanliga familjen ser ut, sluta med att vara så förbannat nytänkande i era könsrollsbanor, vi orkar inte med den skiten nåt mer". Eler om det bara är en jättetragisk serie.

Sara Ödmark sa...

Jag tror det är en jätteamerikansk serie. Det kan man väl tolka in lite av varje i.
Hittade nöjesguidens recension: http://www.nojesguiden.se/tv/article.asp?aID=13622