torsdag, december 28, 2006

Den som söker finner?

Jag hade inte tänkt ägna mig åt google-humor, det vill säga redovisa termer människor sökt på för att hitta ens blogg, men det går inte att komma ifrån att det faktiskt är ganska roligt.
De senaste dagarna har folk till exempel hittat hit genom att söka på:

"Arne Weise homosexuell"
"bilder på stora blygdläppar"
och min favorit
"gör amfetamin snoppen mindre?"

De flesta måste ha blivit väldigt besvikna, som alla ni som sökt er hit via "snopp", "Peter Jöback naken" och "manlig kärlek" till exempel.

Du som hittade hit idag via "fjortis blir knullad" kan dra åt helvete.

5 kommentarer:

klara. sa...

nu sväljer jag min stolthet och frågar om nåt jag undrat länge: hur ser man vad folk har sökt på när de kommit till ens blogg?

Sara Ödmark sa...

Jag använder mig av statcounter. Du hittar en länk längst ner på min bloggsida, det är den lilla blåa bannern med siffror i, besökräknaren. Klicka på den, registrera ett konto och börja övervakningen!

Schmarro sa...

haha!

klara. sa...

tack (:

Anonym sa...

haha...jag tillhör en av de som hittat hit genom en mindre smickrande sökning. Jag försökte hävda häromdagen att arne weise var homosexuell coh hade haft ett naturprogam på tv som hette ett med naturen. Personen jag pratade med vägrade tro mig så jag började undra om jag tänkte på fel snubbe....
"Arne weise naturprogram homosexuell" fick mig att hamna här...porque?