fredag, mars 16, 2007

Dagens ögonblick

Manus från en sekund på min arbetsplats

M: Lyssna, dagens rubrik från Allehanda.se: Skallare inför rätta för pannbrott.
T: Va?
M: Skallare inför rätta för pannbrott!
H: Det låter som nåt från Gäster med gester! Jag ser Jeja Sundström framför mig.
H gestikulerar vilt.
H, M, S, J och T gapskrattar.

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att du hittade min blogg. Fortsätt gärna läsa :-) //Mary

rigg sa...

Det är nå't speciellt med mindre tidningar man missar med de stora kvällstidningarna...

Anonym sa...

Haha, "Gäster med gester" var ett tag sen man såg... men oj vad jag skrattade det åt det när jag var liten. Ett litet tips bara från en journalist till en annan - akta så du inte åker dit för bildstöld, om du inte köpt bilden vill säga, eftersom du inte namnger källan.
perny.bloggagratis.se

Sara Ödmark sa...

rigg: absolut, visst är det!

pernilla: Jag älskade Gäster med gester! Otroligt bisarrt program. För övrigt vore det lika mycket bildstöld även om jag skulle namnge källan. Jag använder mig sällan av copyright-bilder på den här bloggen, och det där var en tillfällig illustration som snart ska plockas bort.
Men tack för omtanken!