tisdag, mars 13, 2007

TV-nytt

- Den 29 mars har SVT:s nya historieprogram "Svenska slag" premiär. Där försöker programledare Per Dahlberg (som har en blogg) tillsammans med historiker, slagfältsarkeologer, marinarkeologer och skelettexperter ta reda på och berätta vad som verkligen hände på de svenska, blodiga och historiska fältslagen under 1600-talets andra hälft.
Per Dahlberg drömde om att bli arkeolog. Istället blev han punkare och journalist. Nu gör han tv-serie om Karl XI:s blodiga krig. - Det finns inte ett enda av de slag som vi tar upp som inte har påverkat hur Sverige ser ut idag, säger Per Dahlberg.
Torsdagar SVT1 20.30

- Anna Nicole Smiths öde ska tydligen vävas in i ett avsnitt av Law & order: criminal intent. Rollen som Anna Nicole ska spelas av Kristy Swanson.

- Vill du vara publik i TV4:s Tack gode gud kan du boka publikstolar här. Och här kan du läsa allt om TV4:s dramasatsning Labyrint.

- Annina Rabe skriver om Leende guldbruna ögon.

- I höst startar SVT:s nya dramaprogram Andra Avenyn. Nu blir castingprocessen reality-TV. Vi söker efter en tjej och en kille till två av huvudrollerna i serien. Rollfigurerna ska vara i 16-17-årsåldern. Om du brinner av lust att bli skådespelare är detta en unik chans att bli vår nästa tv-stjärna.

- Kolla in den här lcd-TV:n...

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: