måndag, mars 26, 2007

Fina sidan utåt 2

För den som saknar Melodifestivalhysterin - hos eurovisioncovers hittar du alla skivomslag till alla melodifestivalbidrag från alla länder - alla år. Hur såg Tysklands bidrag 1965 ut? Israel 1978? Finland 1992? Där finns svaren.Fler skivomslag hittar du här.


Andra bloggar om: , ,

8 kommentarer:

Oswald sa...

Vilken fantastisk sida!

Å Cetin Alp!
Underbart dålig låt som fick 0 poäng...och där sångaren sog för några år sedan...fortfarande hånad i sitt hemland.

Jag "snor" tipset till min schlagerblogg! :)

Anonym sa...

du bor framför tvn va? skaffa ett liv

Sara Ödmark sa...

anonymous: 1. När arkeologerna om tvåtusen år hittar resterna av min boplats kommer de att bli vansinnigt imponerade av min insuttna soffa, min helt utnötta fjärrkontroll och en TV-apparat så välanvänd att den fallit sönder i molekyler.
2. Tack, jag är så nöjd med det jag har. Jag tror inte jag skulle vilja byta med dig i alla fall, du verkar inte ha så kul.

Anonym sa...

vi vet båda vem som inte har ett kul liv

Sara Ödmark sa...

Den som är sur?
:)
Tack för att du läser min blogg!

Sara sa...

haha kul sida!

Sara sa...

(ps. såg att du fått en tråkig kommentar, på statcounter.com kan du blocka ip-adresser du inte vill ha besök av!)

Sara Ödmark sa...

sara: Ja, den var verkligen kul den där sidan. Klickade runt ett bra tag. Man kan ju söka utifrån en massa olika kriterier.

sara igen: Äsch, hit är alla välkomna.