tisdag, mars 27, 2007

Nostalgi med Luuk

Apropå Sen kväll med Luuk så blev jag lite nostalgisk vid tanken. Fatta att de gjorde 15 säsonger. Femton! Ni minns väl sista avsnittet, där Raymond & Maria sjöng Green Day (Good Riddance) och vi bland annat fick se ett klipp från det allra första Sen kväll med Luuk, påannonserat av en harlequin-stilig Rickard Sjöberg med vågigt hårsvall:En valpig Kristian Luuk i sitt allra första Sen kväll från 1996... Han var 29 år gammal och söt som socker.
Under åren besöktes han av de allra, allra största.Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj...
Jag känner mig hemskt gammal nu.
För när Sen kväll med Luuk började kände jag mig gammal redan då, som saknade Knesset, hans fantastiska program i ZTV där han satt och pratade om ALLT med Johan Widerberg, Eva Röse, Sofia Eriksson, Olle Ljungström och ett par till... Världens bästa teve då...

Sara Ödmark sa...

Jag satt och fingrade på ett Knesset-klipp att ta med i inlägget... Men jag sparar det till senare tror jag. Fantastisk TV.

annen sa...

Snygg Sjöberg var, *asg* Och var inte Kristian lite knubbigare i första programmet? Och så blyg :D

Anonym sa...

ja ja ja, ta in ett Knessetklipp snart, för jag orkar inte sitta och leta som du gör... :)

din blogg är en så eminent service vad gäller den grejen...

Fredrik Westerlund sa...

Jag saknade också "Knesset" när "Luuk" kom. Nu saknar jag båda två. Det är inte mycket som kommer i närheten nu. Det var bättre förr ;)