fredag, mars 02, 2007

The moment I wake up

Alex Schulman skriver om rysningar av välbehag och påminner mig om en härlig filmscen. Han beskriver en snutt ur "Min bäste väns bröllop" med Rupert Everett, Julia Roberts och Cameron Diaz m. fl och konstaterar att "Den scenen får mig alltid att rysa. Den får vara hur fånig som helst - jag älskar den scenen". Och jag kan bara hålla med:

Notera att både Rachel (Six feet under-Brenda) Griffiths och Susan (Dharma & Greg-Kitty) Sullivan stämmer in i sången.
I Say a Little Prayer heter den för övrigt, är en av världens bästa låtar och framförs så här av Aretha Franklin:

2 kommentarer:

Mikaela sa...

Ja, jag ÄLSKAR den scenen, men det är ju för att det är en av mina favvolåtar!

Anonym sa...

Aretha, Aretha, Aretha! Hon är drottningen! Grym låt och en övergrym röst. Punkt. För övrigt tycker jag att det ibland kan vara skönt och nästan befriande att se en typiskt amerikansk romcom-snyftare. Kanske inte så pk men... Härligt! (och Rupert Everett är alltid rätt)