måndag, mars 05, 2007

Rocky får TV-liv

Jag är väldigt nyfiken på att se vad SVT gör av Rocky. Och hur den nya kultursatsningen på fredagar kommer att se ut. "Det känns som fredag" ska programmet heta och enligt Resumé tycker producent Ulrika Östman att det ligger nära "Party hos Parnevik" och "Nattsudd".
(Rocky-skaparen Martin Kellerman ska alltså producera 15-minutersinslag åt SVT, Non-fiction kommer de att heta och ska sändas en gång i veckan under åtta veckor med start den 13 april.)

Uppdatering: Jag pratade just med David Bexelius (Folktoppen, Raggadish) som just nu jobbar med "Det känns som fredag". Enligt honom är det kanske inte Nattsudd som folk kommer att tänka på i första hand när man ser programmet, men känslan ska vara lite densamma. En nattsuddarkänsla. Att det liknar Party hos Parnevik var det David som tog upp, han tycker att det är ett av de bästa svenska programmen nånsin!

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hoppas Rocky serien inte blir för "lam" och "mainstream", det sköna med rocky är att skämten går hem hos oss 70-talister. Och yngre också såklart, men en del vet ju knappt vem Jabba de Hut är nu, de lekte typ med Turtles när de växte upp.