onsdag, mars 28, 2007

Freak kan du vara själv

Jennifer Miller är performanceartist, feminist, eldslukare, skribent, jonglör, utbrytarkung, kvinna, cirkuskonstnär, direktör och lärare. Bland annat. Hon kan helt enkelt kalla sig många saker. Och just det - sen har hon helskägg också.

Hon kommer till Stockholm som gäst på Burlesk-kvällen på Södra teaterns Kägelbana den 31 mars. DN har intervjuat henne och hon medverkade också i det senaste Kobra - ett lysande program, den här gången med tema hår. Du kan se hår-Kobra i sin helhet här.

Foto: David Shankbone.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg inslaget i Kobra om henne, hon är grym. Både rolig och insiktsfull plus att hon hade en så skön och mjuk röst.

Sara Ödmark sa...

Ja, hon verkar störtskön.

Anonym sa...

Jag håller med föregående talare.
Dock vet jag inte om jag skulle klara av att ha sex med någon som har helskägg.

Man i Stockholm.

Fredrik Westerlund sa...

Jag är heller inte speciellt förtjust i helskägg, men jag skulle inte tacka nej till en checking from behind om det var Emil Kåberg som stod för proppen. OMG, teh slutspelsskägg.

Bög i Stockholm.

Caroline Hainer sa...

Hur skaffar man helskägg? Vill gärna veta.

Anonym sa...

Hello o tack för besök! Roligt att du bloggar om vår älskade dumburk. Den sysselsätter mig mest hela tiden... Fast pyramiderna ÄR stora i verkligheten, jag var själv där för drygt ett år sedan och blev mäkta imponerad. Hursom, keep up the good work!

Anonym sa...

Jag vill väldigt gärna ha skägg. Inte fjun. Skägg. Ett riktigt, stort skägg.

Mattias S sa...

Kobra är alltid skitbra, jag missar det allt för ofta bara.
Skönt att SVT har har det uppe på sin hemsida.

På tal om hår och så där så såg jag den här bilden nyligen.
http://frogman5000@frogman5000.customer.netspace.net.au/Irish_eyes.jpg