fredag, mars 02, 2007

Lasse borde få bli äntligen entledigad

En vecka till för Lasse och Ann i Let's Dance. Det är alltid kul med folk som bjuder på sig själva och som vågar visa upp sig i nåt man kanske inte behärskar till fullo, men det verkar ju inte som om Lasse Brandeby varit så förtjust i tanken på att fortsätta. Och tycker inte han att det är roligt - ja då är det inte så roligt att titta på heller. Mest tragiskt. All heder åt Ann Lähdet (som jag ju är buksväg... eller nej det är jag inte men danssvägerska? med) som släpat runt på honom alla dessa veckor.

P.S. Och varför bryr jag mig? Jag vet inte. Kanske för att det inte är bra TV att se människor tvingas göra saker de inte vill. Och jag gillar bra TV. Fast jag tittar ju inte ens på Let's Dance.

P.S. 2 And now to something completely different - Är inte Doherty drogade pingvin en fantastisk tidningsrubrik? Den redigeraren måste myst av belåtenhet över den storyn. "Pete gav en joint till pingvin" liksom.

P.S.3 Jag vet inte varför, men det känns lite skönt på nåt sätt att skriva om Lasse Brandeby och Pete Doherty i samma inlägg.

D.S.

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Många, och framför allt domarna i programmet, verkar ta "Let's Dance" på alldeles för stort allvar.

Är det bara jag som har lust att strypa alla snofsiga engelsmän?

Folk tror seriöst att det är en danstävling. Var de nu fick den tanken från. Vad det handlar om är underhållning. Kändisar som gör bort sig (för det gör de alla). Sen spelar det ingen roll om programmet heter "Let's Dance" eller "Så ska det låta".

Jag slutade kolla när Peppe Eng åkte ut förra säsongen. Nu vill man bara upprepa samma grej med Lasse, men det känns bara som en ploj. Det är inte lika "äkta".

Sara Ödmark sa...

Klart att det är underhållning, jag tar inte programmet på allvar för fem öre. Men det är dålig underhållning att titta på Lasse. Det är mest smärtsamt. Peppe verkade i alla fall ha lite kul.

rigg sa...

Är det för att tittarna gillar lyteskomik som Lasse Brandeby blir kvar vecka efter vecka?