måndag, februari 19, 2007

Happy birthday Ola!

Grattis Ola Salo 30 år idag!
Vad jag tycker om Ola är ganska uppenbart om man läst den här bloggen någon gång förut. Jag har till exempel deklarerat min kärlek här.
Mitt bästa Ola Salo-minne: Jag var på en gathering inför ett stort friidrotts-arrangemang i Växjö. Det var en ganska avslappnad tillställning med samlade friidrottsstjärnor från hela världen, några journalister och arrangörer och annat löst folk. Det bjöds på buffé, jag snabbintervjuade de jag ville och hade precis pratat färdigt med Stefan Holm när det annonserades att det skulle bli lite överraskningsunderhållning. Vi satte oss vid några bord, riktade uppmärksamheten mot ena kortsidan av rummet där det stod ett piano, och in kommer - Ola Salo. Mitt hjärta hoppade över några slag och sen satt jag bara där, som fastnålad, och lyssnade på Ola och en pianist som improviserade sig igenom några akustiska låtar. Helt underbart.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: