fredag, februari 16, 2007

Idag har jag...

...sett Magnus Carlsson i Modo Hockey-tröja. Han ville ha den på sig i intervju med Nöjesnytt-Henrik Olsson men fick ta av sig den. (Förmodligen inte för Modos skull men för all annan reklam som finns på den). Den klädde honom... sådär.

...fått ännu ett brev från mitt psycho. Ni minns han som skickade ett helt kompendium med en analys av låttexten "I am not in love" (10cc) som han menar att han skrivit till mig 1973 (då jag alltså inte ens var född)? Den här gången har han skickat en annan låt, en som mitt psycho ska ha skrivit musiken till och jag och Mick Jagger skrivit texten till. Suck.

...grämt mig lite över att VM i Åre snart är slut och att jag fortfarande har två outnyttjade biljetter. Vi åkte upp i lördags men då blev ju störtloppet inställt och det blev aldrig av att vi åkte tillbaka. Trist, det hade varit kul att se Patrik Järbyns brons.

Inga kommentarer: