måndag, februari 05, 2007

Nyfiken grön

Just nu är jag nyfiken på...

...BBC:s Five Days som Weird Science glimrande recenserar så man blir värkande sugen att se den. Förhoppningsvis i en TV nära mig inom en snar framtid.

...Roomservice-Johnnie&Mattias nya projekt Hello Africa. Jag gillar Johnnie och Mattias, även om den förra serien Malmvägen aldrig lyckades fånga min uppmärksamhet. Men nu är det en ny typ av socialt experiment och trailersnuttarna som vevas bådar gott. Premiär i kanal5 den 15 februari.

...säsongspremiären av en av mina älsklingsamerikanare Gilmore Girls. Oförklarligt undanskymd serie som nästlat sig in tätt intill mitt hjärta. Men inför denna säsong har jag lite skeptiker-fladder i maggropen. Jag litar inte helt på manusförfattarnas förmåga att ta oss ur den cliffhangersituation vi lämnades i förra säsongen på ett tillfredsställande sätt. Särskilt inte eftersom skutan inte längre styrs av Amy Sherman-Palladino och maken Daniel Palladino. Jag är väldigt, väldigt rädd för att Gilmore Girls kommer att bli ännu en av de där serierna som inte vet att sluta i tid. Det vore så tråkigt med en eller ett par förvirrade wannabe-säsonger som avslutning på en i övrigt fantastisk produktion. Säsongsstart kanal5 tis 6 februari 20.00.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har (dessvärre) laddat ner alla de "nya" avsnitten av Gilmores, och de får mig fortfarande att gråta och självklart att skratta. De är fortfarande bra...jag lovar =)

Sara Ödmark sa...

anna: Åh, tack! Jag vill så gärna inte ge upp hoppet med detsamma.

Anonym sa...

Jag ser också fram emot Gilmore Girls, jag älskar dialogerna i den serien!

Anonym sa...

Ser oxå fram emot Hello Africa.

Såg Gilmore Girls igår. Det var inget dåligt slag hon gav Luke i slutet..fy f*n det sved!!