tisdag, februari 13, 2007

Äntligen tisdag

Vilken TV-kväll tisdagar är. Här är några russin ur TV-kakan som bjuds:

Alpint: VM i Åre börjar 16.45 i SVT2 och hoppar sen till SVT1, gör ett uppehåll och gör sen om samma procedur igen.

Gilmore Girls, kanal5 20.00. Säsongen är igång och det är inte så dåligt som jag befarade. Inte briljant heller, men själv är jag alldeles för beroende av mina vänner i Stars Hollow för att lämna dem nu.

House, TV4 21.00. Avsnittet ikväll sägs vara ett av seriens bästa, där man får komma lite närmare den buttra huvudpersonen, och får en inblick i hans förflutna.

Desperate Housewives, kanal5 21.00. För den som ännu inte fastnat för Dr House. Har själv kommit ur den här serien lite efter den strålande första säsongen och tänker köpa resten senare på dvd.

Den där Mary, TV6 21.00. För den som inte vill se nån TV-serie utan hellre skrattfesta lite till en långfilm.

Livräddarna, SVT2 21.30. Inte så dum variant på amerikansk reality-action-TV. Uppenbarligen är blåljusdrama nåt som publiken vill ha, och då är det uppfriskande att se det i en hyggligt påkostad och snygg produktion. Stör mig lite på den mörka berättarrösten som försöker dramatisera allt in absurdum, men annars är det ett trevligt och och spännande program som känns rätt ärligt mot var räddningstjänsten mest sysslar med.

Christine, kanal5 21.55 (och även 19.30). Lyckad sitcom med en välagerande och likeable Julia Louis-Dreyfus i huvudrollen.

Extra treat: Ikväll kommer The Ark till Grand Prix, SVT1 19.00.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag vill bara ha tillbaka Criminal Minds och Grey´s .... :(

Sara Ödmark sa...

Du är inte ensam om att sakna Grey's, tro mig...