torsdag, januari 04, 2007

And now to something completely different

Apropå nätundersökningar så är de inte så pålitliga, men likafullt finns underhållningsvärdet där. I den här bloggen har jag bara utfört en enda undersökning, av det mycket mogna och seriösa slaget, gott och väl i nivå med kvinnliga toppolitiker-frågan. Jag inser att jag aldrig redovisat resultatet.
Det äckligaste av följande är enligt mina bloggläsare:

1. Bajs 56%
2. Snor 37%
3. Sperma 7%

Intressant.
Själv röstade jag ju på nummer 2, anledningen kan läsas här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skrev en gång ett inlägg där jag undrade vad som var äckligast, bada i ett badkar fullt med snor eller i ett fullt med bajs...
Du skulle välja bajset alltså? ;)

http://blogg.passagen.se/mymlanthereal/comments/Weblog/bajs#comments

Sara Ödmark sa...

Hehe... Ja, det där är ju svårt. Jag vet inte hur ingående utläggning jag ska skriva om det här, men det är inte så enkelt faktiskt. Problemet med bajs är ju lukten - mycket äckel styrs av lukt, och ett helt badkar... Kanske skulle det bli överrumplande. Snor är ju mer luktfritt och då är det lite lättare att bara ignorera vad det verkligen är. Men fy, jag ryser av bara tanken.

lillavild sa...

hellre skulle jag hålla i lite snor än i bajs. jag är fullkomligt livrädd för bajs, det finns verkligen inget äckligare.