onsdag, januari 10, 2007

Vem vill du se naken?

Det är spännande det där med google-humor. Efter några månaders vetenskapligt studerande av de personer som hittar till min blogg via söktermer i Google kan jag nu dela in dem i tre kategorier: 1. De som vill se någon naken. 2. De som vill veta om någon är homosexuell. 3. Övriga.
Man skulle kunna tro att den största kategorin är den sista, men så är inte fallet. Populärast är istället... grupp nummer 1. (Det vill säga om jag vidgar begreppet och låter "någon" kunna vara till exempel fjortisar eller bara bröst).
Vem vill då de flesta se naken? Jo, Idol-Cissi är ivrigt förekommande. Peter Jöback. Idag Kristian Luuk (!) och Katarina Sandström. Andra som nämnts är Filippa Reinfeldt (yeah right!), Ola Salo (who wouldn't?), Fredrik Virtanen och Peder Lamm.
Kategori nummer två är den minsta samlingen människor, men inte desto mindre intressant. Idag var det till exempel någon som hittade hit via "peter englund homosexuell bisexuell". Andra som det funderats kring är Arne Weise, Peder Lamm (igen), Lennart Swahn, Karin Falck (?) och Ronnie Sandahl.
I den sista kategorin hamnar diverse mystiska sökningar, som "etype reinfeldt gud är sprit", och "horace engdahl vittnesbörd jonatan".
Googla på.

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

lillavild sa...

ja, det är verkligen förvånansvärt många som vill se idol-cissi naken, enligt google.

stationsvakt@gmail.com sa...

Jag får också en massa såna sökningar. Folk är konstiga. Jag menar - tror de på allvar att kändisarna är nakna på nätet? Fan, vill man se Cissi, Katarina eller Peder - ja då får man ju photoshoppa och lägga upp själv, som folk har gjort på den här flashbacktråden: http://tinyurl.com/yofm7b

Ronnies Groupie sa...

Jag vill se Ronnie Sandahl naken!