onsdag, januari 31, 2007

Blogghemligheter avslöjas

Bruden kommer ut! Så äntligen har vi fått ett ansikte och ett namn till Bruden med det fantastiska språket och de vassa berättelserna. Jag säger "äntligen" med en viss sorg, eftersom hennes blogg nu inte kommer att vara som förr, oavsett vad hon säger, och jag är glad över att jag hann läsa allt hon skrivit innan det nu omfriserats och censurerats. Bruden kommer ut i nya numret av QX som du kan ladda ner som pdf här.

I Wendelas world avslöjar Sissela Benn att det verkar bli en ny säsong av Robins med Filippa Bark som sidekick. Och - Filippa kommer att dyka upp i Melodifestivalen! Can't wait.

Någon mer som vill avslöja en hemlighet?

11 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, well, jag hade kunnat avslöja en hemlighet, men jag tror att du kan lista ut det med ;) fast å andra sidan beror det på vilka bloggar du läser.....

Sara Ödmark sa...

Nu blev jag ju mer än lovligt nyfiken.

Anonym sa...

Ha! Som jag misstänkte. Well, kan du lista ut vem D är då?

Anonym sa...

kul att du tyckte det :)
vad blev du ?

Anonym sa...

Intressant :) Undrar varför...du är ju i helt fel branch i så fall :)

Sara Ödmark sa...

Nu gjorde jag om det, kanske lite ärligare (för alla andra som läser så gör jag ett jobbtest som jag kanske länkar till i ett inlägg senare) och den här gången blev jag lärare. Första gången polis, andra gången lärare. Jättekonstigt.

Sara Ödmark sa...

anna: ahhh, I see... Ska klura lite.

Anonym sa...

Jag vill gärna ha länken till det där jobbtestet...

Fredrik Westerlund sa...

Jag vill avslöja en hemlighet! Om jag inte redan avslöjat att jag kört över mig själv hade det varit perfekt, så nu får jag ta något annat.

Okej... Host... Jag har varit kretsordförande i SSU och suttit i socialnämnden för socialdemokraterna. Berätta det inte för någon som läser min blogg. Snälla!

:)

Sara Ödmark sa...

freddi: Åh, den där permobilhistorien är bara för underbar...
Jaså, SSU? Intressant... Oroa dig inte, your secret's safe with me!

Fredrik Westerlund sa...

saom: Skönt att höra. Jag vill ju inte att min trovärdighet som liberal ska naggas i kanten ^_^