torsdag, januari 18, 2007

Dagens humör i bild

Jag känner mig lite som sur-katten fortfarande, och lite som huvudlösa, fotfästeslösa fröken Carlsson, men mest är jag bara grå. Jag önskar jag var lite mer grå-fabolous som så här:

(Bild borttagen)

6 kommentarer:

lillavild sa...

får jag fråga, har du studerat journalistik? och var har du gjort det?

Sanna sa...

vilken underbar gammal glamour så här en grådaskig morgon! lite lätt vinkandes med paraplyt i de vackra skorna. Snart kommer en gentleman och hjälper en över det blöta gräset ;)....det kan man drömma sig bort i en stund så här på morgonen...

Anonym sa...

tackar mjukast för gratulationerna! pluggar du själv MKV?

Sara sa...

Väldigt vacker bild tycker jag!

Sara Ödmark sa...

prinsessan: oj vad läskigt, personliga frågor... :) Men det skulle jag väl kunna svara på. Jag läste till journalist vid Mittuniversitetet. Men det var några år sen nu. Så fick Anders svar på sin fråga också.

Järnladyn sa...

Wow! Denna bild av Norman Parkinson har jag hängandes som affisch precis bakom mig. Första gången jag ser den i andra sammanhang. :)