tisdag, januari 16, 2007

Nattens statyetter

Några korta, lösryckta Golden Globe-kommentarer:

Bästa film, drama: Babel - som jag ju tyvärr inte har sett ännu, (lite av samma anledning som Brokeback-skandalen här nedan) men jag kan inte tänka mig att det inte är välförtjänt.

Bästa tv-serie, drama: Grey's Anatomy - Jaaa! Helt rätt.

Bästa tv-serie, komedi eller musikal: Ugly Betty - Liiite överraskande. Men jag diggar Betty, och serien har verkligen växt på slutet. Så absolut kul med en statyett.

Bästa manliga huvudroll, drama: Hugh Laurie (House) - Ja, det var väl en jordskredsseger. Alla har väl tagit den där buttre cynikern till sitt hjärta. (Jo, jag med).

Bästa kvinnliga huvudroll, drama: Kyra Sedgwick (The Closer) - Tja. Det var väl okej. The Closer är ingen jättefavorit hos mig, men Kyra är ingen dålig skådis.

Bästa kvinnliga huvudroll. komedi/musikal: America Ferrera (Ugly Betty) - Jaaa! America Ferrera som ska spela det fulaste amerikanerna kan tänka sig och som är söt som socker. Bisarrt, mycket bisarrt, men hon är galet likeable.

Bästa kvinnliga biroll i tv-serie, miniserie eller tv-film: Emily Blunt (Gideon's Daughter) - Detta kan jag egentligen inte säga så mycket om eftersom jag inte sett Gideon's Daughter, men jag hade hoppats på Katherine Heigl i Grey's Anatomy.

Skämmas får SVT:s webb göra när dom i sitt bildspel visar en bild på Vanessa Williams från Ugly Betty med bildtexten: "Jennifer Hudson vann priset för Bästa kvinnliga biroll i filmen Dreamgirls." Hoppsan hoppsan.
Mer om Golden Globe kan du läsa här och massor av foton finns här.

Andra bloggar om: ,

1 kommentar:

H sa...

Hugh Laurie VAAAAAAAAAAAAANN!. Jag är så stolt över honom.hehe.

Förstår inte hur Kyra från "The closer" kunde ha vunnit. Ville hellre se Katherine H(Grey's Anatomy) skulle ha vunnit.