onsdag, januari 31, 2007

BÅDE onanist och vegan minsann!

Via stationsvakt hittade jag ett annat roligt test, Är du kristen?

Mitt resultat: Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.
På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Oroade mig i en halv sekund för mitt otäcka öde, men sen såg jag att det var Svensk-finska församlingen i Sundsvall som stod bakom testet. Puh.

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

Leszek Bonikowski sa...

Jag blev också Satanist. Samma samfund har tidigare propagerat för kyskhetsbälten, med amerikanska förlagor.

Snurran sa...

Jag blev satanist med råge jag med - undrar just hur man ska vara funtad om man enligt detta test ska anses som kristen..? Ruggigt..

saom sa...

Nu ska ni inte hetsa upp er för mycket - svensk-finska församlingen är en fejkförsamling och testet är gjort enbart för att provocera. Dom har funnits i många år och driver med fundamentalister. Men det läskiga är att det finns folk som gillat dom och velat gå med i församligen... Jösses.

Kriss sa...

Haha vad skönt att läsa att de driver med en... Trodde det var nån skum sekt eller nåt!

Men jag blev i alla fall en "tvivlare" som vill ha moral men oftast inte orkar. Haha... ja... vem orkar vara perfekt? ;-)

Vickan sa...

haha..

Vilka test det finns alltså.. MEN kul att fördriva tiden med ibland :)

Kramis

Caroline Hainer sa...

Tack för denna! Piggade verkligen upp!